Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, din nou în lupta pentru proiectul „Alba Iulia, Capitală Culturală Europeană în 2020”

Publicat

După ce acum două zile a anunțat că renunță la proiectul „Alba Iulia, Capitală Culturală Europeană în 2020”, liberalul Florin Roman a revenit asupra deciziei și a lansat un nou anunț, pe Facebook. În urma telefoanelor și mesajelor numeroase pe care le-a primit de la albaiulienii care cred în proiect fără să îl lege în vreun fel de politică, acesta a hotărât să intre din nou în lupta pentru susținerea proiectului. Mai mult decât atât, considerând că acesta este „cel mai important proiect al administrației din Alba pentru următorii 4 ani”, Roman a început deja discuțiile cu colegii din Consiliul Județean și este dispus să vorbească despre proiect și cu primarul orașului, Mircea Hava și cu președintele CJ, Ion Dumitrel.

„Am greșit si îmi cer scuze. Am anunțat că renunț la proiectul Alba Iulia  – Capitală Culturală Europeană 2020, dacă nu avem majoritate în CLM și CJ, pentru că asta am spus și în campania electorală. Nu doream să mint pe nimeni și să nu amăgesc. După acest anunț, făcut la supărare, am fost sunat și am primit mesaje de la sute de oameni, care îmi cer să reanalizez. Acum, că m-am mai liniștit şi am gândit la rece, susținut în special de tineri care nu înțeleg politica, dar iubesc Alba Iulia 2020 – Capitală Culturală Europeană, înțeleg că mai importantă decât dezamăgirea mea este speranța albaiulienilor care cred în proiect. Nu-i pot dezamăgi pe acești tineri. Așadar, revin asupra deciziei, pentru că oamenii m-au întors din drum şi vreau să le mulțumesc pentru încrederea care mi-au acordat-o după acest anunț. Cred că un politician trebuie să își stabilească agenda după ce vrea lumea, nu după supărările lui. Fiecare învățăm din greșeli și nu suntem perfecţi. Important este să recunoaștem când am greşit și să conștientizăm că nu întotdeauna avem dreptate. Vă mulțumesc pentru solidaritatea din ultimele zile și vă spun DA, voi continua să mă bat pentru proiect, să discut din nou cu autoritățile locale și județene și cu guvernul de la București. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”, este mesajul lui Florin Roman, pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Amalia

    miercuri, 13.06.2012 at 14:14

    Foarte bine dl. Roman! Ma bucur si va doresc succes!

  2. radu

    miercuri, 13.06.2012 at 14:59

    un mincinos

  3. omulet

    miercuri, 13.06.2012 at 17:32

    Radu,cu comentariul sau de mai ss,are dreptate.Pai ce facem,domnule Roman?Azi renuntam la proiect si maine…revenim la el?Roman e un mincinos!

  4. mda

    miercuri, 13.06.2012 at 18:22

    poate ar trebui sa intelegi faptul ca in Alba Iulia trebuie facuta administratie, fie ca sunteti din opozitie fie ca sunteti la putere incercati sa faceti lucruruile pentru noi nu pentru voi. daca va considerati albaiulieni le faceti si pentru voi, dar mai lasati scandalurile si ajungeti la un consens din toate punctele de vedere mai putin doctrinare si faceti treaba.

  5. Pingback: Ovidiu Jidveian: Ce se mai întâmplă cu Alba Iulia Capitală Culturală Europeană, proiectul adormit al autointitulatului Om al Marilor Proiecte? | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax