Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, discurs vehement la dezbaterea moțiunii de cenzură. Le-a arătat colegilor fotografia tâlhăriei din M-uri

Publicat

r

Deputatul de Alba, Florin Roman, a acuzat Guvernul și PSD că au înconjurat clădirea Parlamentului României cu forțe de ordine, cu prilejul dezbaterii moțiunii de cenzură. Motivul ar fi, în opinia sa, faptul că liderii PSD se tem să discute cu oamenii. Într-un discurs vehement, adresat de la tribuna Parlamentului, acesta a arătat o fotografie a unui incident petrecut la Alba Iulia, cu aproximativ o lună în urmă.

jand

”Aș vrea să știu de ce, când am venit astăzi la muncă, Parlamentul este plin de jandarmi, la fel și în afara clădirii! V-ați ascuns în Parlament. De ce? Vă este frică să ieșiți între oameni? Vreau să știu cine a solicitat prezența trupelor de jandarmi în afara Parlamentului și în afara Parlamentului! Vreau să știu pe cine protejează jandarmii”, a zis Florin Roman.

”Se produc crime în România” a adăugat Roman și le-a arătat celor prezenți imaginea atacului din scara unui bloc din Alba Iulia, asupra unei fete care a fost lovită din spate de un recidivist, beneficiar al legii ”recursului compensatoriu” care l-a readus în stradă înainte de termenul inițial.

Este vorba despre un caz surprins de camerele de supraveghere instalate într-una din scările blocurilor ”M”, care a șocat Alba Iulia prin violență.

Roman nu a apucat să spună tot ce a dorit pentru că i-a fost tăiat microfonul.

Știți că, la ora actuală, când voi vă hliziți și faceți glume proaste, știți că sunt crime în România? Vedeți poza asta? Vedeți poza asta? Vedeți? Este regimul compensatoriu pe care l-ați dat. Uitați ce pățește o tânără în România, iar jandarmii stau în Parlament, să apere penalii din majoritatea parlamentară, nu pe stradă, să ne …. ”, a mai spus liberalul – care a rămas fără microfon, pentru că Iordache a cerut să îi fie tăiat sunetul. 

Vezi și: VIDEO/UPDATE: Atac șocant în scara unui bloc din Alba Iulia. O tânără lovită cu brutalitate, de un bărbat necunoscut

Moţiunea de cenzură intitulată „Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă, ruşinea României!”, iniţiată de PNL, USR şi PMP, este dezbătută şi supusă votului într-o ședință comuncă a Camerei Deputaților și Senatului.

„Guvernul marionetă al penalului Liviu Dragnea trebuie să plece azi! Aceasta nu este o cerere a Opoziţiei, ci o urgenţă naţională! Grupul infracţional organizat, condus de Liviu Dragnea, care s-a instalat la conducerea României, a slăbit statul, ca să şi-l supună, într-un moment în care avem nevoie de fim puternici, azi mai mult ca oricând. Afirmăm cu putere şi cu toată responsabilitatea că este periculos pentru interesele naţionale ca ţara să rămână pe mâna acestui grup infracţional organizat, care distruge statul de drept şi dinamitează stabilitatea politică şi economică a României, într-un moment de instabilitate internaţională. Cei care vor încerca să-l salveze, din nou, pe Liviu Dragnea, împotriva României, vor purta pe umeri o răspundere istorică”, precizează textul moţiunii de cenzură.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Raul

    joi, 20.12.2018 at 11:19

    Florin Roman este un mincinos …. cu tot neamul lui !

    • pilu

      joi, 20.12.2018 at 21:24

      Te referi la ce a spus in Parlament ? S-au n-ai citit ce scrie mai sus ? Daca nu, inseamna ca ai un cui impotriva lui. Vezi ca si tu faci parte din neamul lui sau esti nationalitate conlocuitoare ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax