Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Roman, după ce a fost gonit din prezidiu: Voi depune plângere penală pentru huliganism și distrugere de documente

Publicat

Vicepreședintele Camerei Deputaților, deputatul PNL de Alba Florin Roman a reacționat după ce a fost cu forța din ședință în Plenul Parlamentului, la citirea moțiunii de cenzură. 

„Voi depune plângere penală pentru huliganism și distrugere de documente oficiale, împotriva celor din coaliția toxică USR-AUR, care în timpul ședinței plenului reunit, m-a blocat prin forță, huliganism, injurii și agresiune fizică să îmi exercit mandatul constituțional!

Vezi și VIDEO: Deputatul Florin Roman gonit din prezidiu de USR PLUS și AUR. SCANDAL în Parlament, la citirea moțiunii de cenzură

Conform regulamentului, ședințele plenului reunit sunt conduse alternativ, de președinții Camerei Deputaților sau al Senatului, iar de azi de la ora 16:00, conform deciziei publicate în Monitorul Oficial, mi-au fost încredințare atribuțiile președintelui Camerei Deputaților!

Ultimele două ședințe de plen reunit au fost conduse de președinta (încă) a Senatului, Anca Dragu. Era evident rândul CD, motiv pentru care mi-a și fost înmânat desfășurătorul de ședință!

Solicit demisia președintei Senatului pentru că a încurajat actele de huliganism! Și pentru că a comis un nou abuz constituțional!

Noua alianța toxică USR -AUR a demonstrat azi imaginea unei Românii care ar putea fi condusă de politicieni iresponsabili!”, a scris Florin Roman, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax