Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman, PNL: Am solicitat Corpului de control al Ministerului Sănătății să verifice neregulile de la spitalul din Câmpeni

Publicat

florin roman

Liderul deputaților PNL, Florin Roman a anunțat, vineri, într-un comunicat de presă, că a cerut Corpului de control al Ministerului Sănătății să verifice situația de la Spitalul Orășenesc Câmpeni. Parlamentarul spune că a primit mai multe sesizări legate de mari deficiențe manageriale în respectiva unitate medicală. 

”În calitate de parlamentar de Alba, am primit mai multe sesizări legate de mari deficiențe manageriale referitoare la activitatea desfășurată la spitalul Câmpeni, acolo unde au fost schimbați în ultimii ani nu mai puțin de 8 directori.

CITEȘTE ȘI: Schimbare cu scandal la vârful Spitalului Câmpeni. Șeful PSD Alba și primarul orașului, despre noul manager: ”un chelner”

Prin urmare, am solicitat ministrului Sănătății, dr. Nelu Tătaru un audit financiar și al resurselor umane, care să facă lumină în acuzațiile aduse referitoare la ascunderea intenționată a unor date referitoare la persoane suspecte a fi infectate, dar și la angajări în baza recomandărilor pe baza carnetului roșu de partid, nu al pregătirii profesionale.

Totodată, am solicitat verificarea aspectelor care țin de suspiciuni de natură penală în activitatea acestui spital, transformat de PSD Alba într-o zonă a intereselor politice.

Nu este treaba mea să comentez schimbarea managerului spitalului Câmpeni, dl. Călin Bodea, prezentat ca fiind un “mare specialist”. Care specialist? Miner? Sau din industria de apărare? Sau de secretar de stat sau consilier prefectural? “Specialist” în care dl Bodea a fost numit pe baza apartenenței la PSD, nicidecum a criteriilor profesionale?

Îi reamintesc domnului Călin Bodea că mi-a solicitat direct și prin intermediari sprijin pentru a rămâne în Consiliul de Administrație al CupruMin, unde a ajuns cu sprijinul PSD și l-am refuzat. Eu nu fac trocuri politice cu pesediști! Așa a apărut “avansarea” pentru spitalul Câmpeni a “marelui specialist” PSD.

Înțeleg supărarea și frustrarea unor politicieni roșii, care s-au obișnuit să facă doar angajări pe bandă rulantă pe baza carnetului de partid, și vorbesc gurile rele, și cu contribuții financiare, dar joaca s-a terminat tovarăși! Sănătatea nu are culoare politică, așa cum ați făcut voi, politizând totul.

Prioritatea noastră, a celor din PNL, rămâne lupta împotriva epidemiei de COVID și vom susține spitalul din Câmpeni, cu tot ce este necesar pentru a trece peste acest moment dificil.

Ca parlamentar de Alba, voi susține noua conducere astfel încât să aibă un partener puternic in Ministerul Sănătății, astfel încât moții să beneficieze de cele mai bune condiții!”, arată deputatul Florin Roman în comunicatul de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax