Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Schimbare cu scandal la vârful Spitalului Câmpeni. Șeful PSD Alba și primarul orașului, despre noul manager: ”un chelner”

Publicat

Schimbare de conducere la Spitalul Orășenesc Câmpeni, în plină pandemie de coronavirus. Potrivit unui ordin al ministrului sănătății, Nelu Tătaru, Gog Valentin Tiberiu a fost numit manager interimar al instituției medicale, pe perioada situației de urgență, dar acest lucru îl nemulțumește pe primarul orașului. 

”Nu mi-am imaginat vreodată că PNL CÂMPENI sunt atât de josnici, fără scrupule, oameni fără bun simț! Acești oameni mizerabili au ajuns până la Ministerul Sănătății și implicit la Nelu Tătaru și prin diverse pârghii au reușit să schimbe managerul Spitalului Orășenesc Câmpeni, pe domnul Călin Bodea, cu un chelner în persoana lui Gog Valentin”, a scris primarul, pe contul său de Facebook.

Ordinul de ministru este semnat în data de 1 mai. Potrivit primarului din Câmpeni, Ioan Călin Andreș, până acum funcția de manager al spitalului a fost deținută de Călin Bodea, pe o perioadă determinată de trei luni, perioadă care a expirat vineri, 1 mai.

Primarul din Câmpeni susține că a făcut toate demersurile necesare pentru păstrarea în funcție a lui Călin Bodea pe toată perioada stării de urgență.

Vezi și Florin Roman, PNL: Am solicitat Corpului de control al Ministerului Sănătății să verifice neregulile de la spitalul din Câmpeni

Potrivit paginii de Facebook a noului manager al Spitalului Câmpeni, Gog Valentin, acesta lucrează la un resturant din localitate și a studiat la ”Scoala Vietii”.

 

De asemenea, Ioan Dîrzu, șeful PSD Alba a comentat pe Facebook cu privire la schimbarea de la vârful conducerii Spitalului Orășenesc Câmpeni.

”Prevalându-se de situația de urgență, politrucii de la PNL au numit la conducerea spitalului din Câmpeni un CHELNER! Disperarea pentru funcții și bani publici nu mai are limite”, a scris Dîrzu pe Facebook.

Sursă foto: Facebook profil public- Ioan Calin Andres

Facebook profil public- Gog Valentin

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 01.05.2020 at 22:10

    Alo, PSD ! Este rusinos din partea voastra sa faceti asemenea afirmatii cand voi umplut guvernul si minsterele cu tot felul de agramati (vezi V.D.priministru),inculti, amante si neamuri.

  2. Ioan

    sâmbătă, 02.05.2020 at 10:04

    Sa trezit Darzu sa comenteze oameni buni !!!! Nu mai exista bun simt !!!! Adio decență!!!
    E ușor sa stai pe margine și sa dai cu pietre dl Darzu ???
    Poate ne explicați la un moment dat cum e cu angajările făcute de Dvs prin instituțiile statului …
    PS. Don Parlamentar Nu mai mâncați oua roșii de la Paște ca sunt vechi/poate stricate și va afectează Gândirea . Pedeasupra va și pute gura

    Așa ca Ciocu mic PSD !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax