Connect with us
Publicitate

TEIUȘ

Florin Roman: Proiectul pentru transmiterea unui teren CFR către CL Teiuş, avizat favorabil la Comisie

Publicat

florin roman

Plenul Comisiei de administrație, sesizată în fond alături de Comisia de transporturi, a dat un raport favorabil proiectului de lege privind transmiterea unui teren din domeniul public al statului și din administrarea Ministerului Transporturilor, în domeniul public al orașului Teiuş și în administrarea Consiliului Local al orașului Teiuş, precizează deputatul PNL de Alba Florin Roman.

Citește și Tren direct între Cluj-Napoca și Viena, introdus din decembrie de austrieci. Ajungi mai rapid decât la București

Proiectul a fost propus de parlamentari PSD și PNL de Alba, fiind susținut de toți parlamentarii de Alba, mai precizează deputatul, care este şi preşedintele Comisiei de Administraţie.

„Precedentul proiect a fost declarat neconstituţional pe motiv că a fost promovat ca lege ordinară. Acum este promovat, în conformitate cu deciziile Curții, ca lege organică. Este vorba de un teren de 74.496 mp, aflat în apropierea stației CFR Teiuş”, a menţionat Roman.

Prin acest demers, început în urmă cu mai bine de trei ani, aproximativ 300 de localnici din Teiuş vor putea deveni proprietari pe loturile aferente locuinţelor şi vor putea fi amenajate străzile.

Acum, terenul este în domeniul public al statului, în administrarea Ministerului Transporturilor şi în concesiunea Companiei Naţionale de Căi Ferate „C.F.R” S.A.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax