Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman: Schimbarea lui Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor, prioritatea PNL în această sesiune

Publicat

Florin Roman

PNL îi solicită președintelui PSD, deputatul Liviu Dragnea, să nu mai chiulească de la muncă, având în vedere că-şi încasează drepturile băneşti la zi, prioritatea partidului rămânând schimbarea acestuia de la conducerea Camerei Deputaţilor, susţine Florin Roman, deputat PNL de Alba.

„Cu o prezenţă de sub 15 % la vot, Liviu Dragnea conduce în topul chiulangiilor, dar și în topul parlamentarilor care au adresat întrebări și interpelări. Dragnea a votat o singură moţiune, cea în care a generat demolarea guvernului Grindeanu. Cu toate că este un mare chiulangiu, Dragnea și-a încasat toate drepturile băneşti la zi. În cei doi ani din noul mandat, Liviu Dragnea nu a participat la nici o ședință a Comisiei de Administrație Publică, din care face parte. Semn ca tăierea bugetelor locale a fost premeditată, iar Liviu Dragnea și-a trădat “breasla”. Deputatul PSD Dragnea a venit la muncă doar pentru a se opune creșterii alocațiilor la copii, propunere a PNL, despre care liderul PSD a spus că este “populistă” și “demagogică”. Domnia sa nu este doar împotriva alocațiilor, ci și a jurnaliștilor care pun întrebări nearanjate, pe care îi jignește grotesc. E foarte clar că pe Dragnea îl lasă nervii. Majoritatea nu mai este majoritate la cameră, iar trecerea amendamentului PNL, privind creșterea alocaţiilor demonstrează ca Liviu Dragnea a pierdut majoritatea și controlul parlamentarilor PSD. Prioritatea numărul 1 a PNL în această sesiune rămâne schimbarea din fruntea Camerei Deputaţilor a domnului Dragnea, un condamnat penal toxic pentru România. Cât de cinic poți să fii, ca să furi de la copii, domnule Liviu Dragnea?”, este mesajul deputatului PNL de Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    sâmbătă, 16.02.2019 at 17:11

    Ia faceti voi o lege in care sa se reglementeze prezenta la munca (vorbesc de parlament). Sau ce faceti voi acolo nu se numeste munca ? Dupa un anumit numar de absente, ioc bani si mai apoi afara, vine urmatorul de pe lista.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax