Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Florin Roman: Voci din PDL cer schimbarea mea din funcţia de vicepreşedinte CJ Alba din cauza reuşitei proiectului autostrăzii Sebeş-Turda

Publicat

Declaraţiile reprezentanţilor PDL Alba în conferinţa de presă de vineri, legate de proiectul autostrăzii Sebeş – Turda au fost completate de vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman, care aduce unele precizări privind studiul de fezabilitate şi harta traseului acesteia. Mai mult decât atât, acesta susţine că „voci din PDL cer schimbarea” sa din funcţia de la CJ şi „fac presiuni” din cauza „reuşitei în proiectul autostrăzii”.

„Știu că voci din PDL cer schimbarea mea din funcția de vicepreședinte al CJ Alba şi fac presiuni, invidioşi pe reuşita mea în proiectul autostrăzii Sebeş-Turda, investiție de circa 1 miliard de euro. Ce s-a întâmplat azi certifică acest lucru şi mentalitatea <să-i luăm capul lui Roman, ca să nu se mai facă Sebeş-Turda şi să câștige el>. Nu o să reușiți, domnilor, să opriţi Sebeş-Turda, pentru că este imposibil. Iar oamenii vă vor urca pe garduri că vă opuneţi şansei de dezvoltare economică a județului Alba. Nu cedez şi duc împreună cu guvernul autostrada până la capăt!”, transmite Florin Roman.

Acesta aduce şi unele precizări referitoarea la proiect: “În vederea obţinerii studiului de fezabilitate, CNADNR a solicitat prin proiectantul Search Corporation eliberarea certificatului de urbanism. Prezentarea traseului şi harta propusă pentru autostradă au fost trimise tuturor primăriilor, tocmai pentru a fi aduse noi observaţii: situri arheologice sau naturale, noi autorizaţii de construcție eliberate de primării etc. Acestea sunt cuprinse în certificatul de urbanism. Din acest motiv, am prezentat varianta propusă de proiectant, care nu este finală. Numai că administrația e grea.

Mă îngrijorează că senatorul Pereş a spus că nu există hartă la Primăria Alba Iulia. Există şi ar fi trebuit să fiţi informat, domnule senator. A şi fost o şedinţă la Primărie pe această temă, în care s-au formulat observaţii”.

Acesta mai precizează că “după întâlnirea din 17 iunie cu CNADNR şi proiectantul, dar şi cu primarii, vom avea o variantă finală”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vasile

    sâmbătă, 08.06.2013 at 23:38

    Domnule Roman nu cred ca ar fi cazul sa va plecati urechea si nivelul la aberatiile unui senator facut din furt si resturi de voturi care nu cred ca cunoaste bine nici harta judetului nostru…dar cred ca cunoaste f. bine locatiile unde chiolhanurile si petrecerile sunt moca specific „pedalistilor „de unde informatie ca el saracu nici nu cunoaste cu exactitate ce rol are un senator in afara de mancare si bautura gratis.. asa ca succes in continuare va dorim!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax