Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Florin Vlad din Alba Iulia vrea să arate că are cel mai puternic braț stâng în skandenberg, la Sibiu. Va participa la Cupa Lupilor

Publicat

Florin Vlad din Alba Iulia merge la Sibiu pentru a arăta că are cel mai puternic braț stâng din România, la skandenberg. Acesta își va încleșta brațul Florin Rada, la competiția sportivă, Cupa Lupilor, ediția a IV-a. 

Cei doi vor concura la categoria grea. Florin Vlad are 35 de ani și 112 kilograme, iar Florin Rada 47 de ani și 117 kilograme. 

Evenimentul sportiv va loc la Shopping City Sibiu, în data de 12 octombrie 2024. Concurentul din Alba Iulia va participa din partea clubului ACS Clubul Lupilor Sibiu. Oponentul său va reprezenta ACS Skandenberg Argeș.

CITEȘTE ȘI: Florin Vlad din Alba Iulia a obținut locul I la Cupa României la skandenberg, de la Pitești. Au participat peste 150 de sportivi

”Vlad Florin, campionul suprem al Cupei României 2024 la brațul stâng și multiplu medaliat al skandenbergului românesc, vine hotărât să ne arate ce este capabil să facă la masa de concurs.

De cealaltă parte, Florin Rada, vicecampion european al categoriei superme la masters în anul 2023, este un sportiv de temut, cu un palmares de podiumuri impresionante la nivel național și internațional. Ambii sunt cunoscuți pentru forța lor colosală și ambiția nemărginită de a rămâne pe primele poziții.

Acest duel de brațe va fi fără îndoială o luptă pe cinste. Va reuși Vlad să se impună, sau va fi Rada cel care va ridica cupa în fața mulțimii? Răspunsul vine pe 12 octombrie, într-o confruntare de neuitat!”, au transmis reprezentații clubului din Sibiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate