Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Fondatorul PLUS Alba, Mihail David, s-a înscris în PNL, la două luni după ce a demisionat din USR. Cum își motivează decizia

Publicat

Fondatorul formațiunii politice PLUS Alba și fost vicepreședinte al Gărzii de Mediu, Mihail David, s-a înscris în PNL Alba. 

David și-a dat demisia din USR PLUS Alba în urmă cu aproape două luni, după ce a spus că nu se mai regăsește în formațiunea politică condusă de Beniamin Todosiu. 

Încă de atunci, David a declarat că nu a terminat cu politica și că are intenția să se înscrie într-un alt partid politic.

CITEȘTE ȘI: Fondatorul PLUS Alba, Mihail David, s-a înscris în PNL, la două luni după ce a demisionat din USR. Cum își motivează decizia

Joi, 8 septembrie, Mihail David a semnat adeziunea în PNL Alba, a declarat acesta contactat de repoterii alba24.ro.

Acesta a spus că a ales PNL deoarece este singura formațiune politică în care se poate regăsi în acest moment. Acesta spune că va lua activitatea politică de la zero și că în funcție de cum va evolua în noul partid, va vedea dacă va candida pentru o funcție publică.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 08.09.2022 at 13:20

    Măi neregăsitule,tot ce ai lăsat în urmă găseşti şi în PNL. Adică mai nimic. Păi ce încredere să mai aibă lumea în voi, când te dai neregăsit şi migrezi ca păsările toamna. Apropos, pe statul de plată a cui firmă eşti ? Sau eşti liber cugetător politic, că se poartă, până se prinde o sinecură.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate