Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fosta angajată a CEC Bank Zlatna care a furat peste un milion de euro de la clienți a ajuns după gratii

Publicat

Elena Meteşan, fosta angajată a CEC Bank Zlatna, acuzată că a delapidat peste 1 milion de euro, a ajuns după gratii. Femeia a fost condamnată la 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pedeapsa fiind majorată de instanţa superioară  după ce inițial aceasta primise o pedeapsă de 3 ani cu executare.

Potrivit IPJ Alba, la data de 21 mai a.c., poliţiştii din Zlatna au reţinut o femeie, de 57 de ani, din localitatea Izvoru Ampoiului, posesoarea unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Alba.

Aceasta a fost condamnată la executarea unei pedepse privative de libertate de 5 ani şi 6 luni închisoare, pentru delapidare.

Condamnata a fost depusă în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunțat decizia finală în cazul fostei angajate CEC Bank Zlatna, Elena Meteşan, acuzată că a delapidat peste 1 milion de euro. Femeia a fost condamnată la 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pedeapsa fiind majorată de instanţa superioară  după ce inițial aceasta primise o pedeapsă de 3 ani cu executare.

Citește și ÎNCHISOARE cu executare pentru fosta angajată CEC Bank Zlatna care a furat peste UN MILION de euro de la clienți

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax