Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fosta șefă a APM Alba, Mihaela Dehelean-Mih, medalie de argint la Cupa României la Culturism și Fitness

Publicat

Fosta șefă a Agenției pentru Protecția Mediului Alba, Mihaela Dehelean-Mih, a obținut un rezultat extraordinar: medalia de argint la cea mai recentă ediție a Cupei României la Culturism și Fitness.

Competiția din acest an s-a desfășurat în perioada 28-29 aprilie.

Mihaela Mih-Dehelean, în vârstă de 49 de ani, a participat la categoria „Master Women’s Bikini Fitness +45 ani OPEN”, acolo unde s-au calificat primele 5 sportive ale țării.

Ea a reușit clasarea pe locul secund și a obținut medalia de argint. În continuare, sportiva se pregătește alături de antrenorul Călin Brehaita, căruia îi atribuie o parte importantă din meritele pentru toate performanțele sale.

„Am reușit să ajung într-un loc de unde se vede departe. Lumea se vede altfel de aici dar prețul pentru reușită a fost mare. Am renunțat la multe, mai puțin la determinare și credința că destinul se poate transforma în menire și talentul în har.

O singură medalie adună în sine strălucirea unei clipe dar și umbrele unui drum pe care ești atât de singur uneori.

Îi sunt recunoscătoare bunului Dumnezeu pentru faptul că mi-a permis să trăiesc această extraordinară performanță, familiei mele pentru că a înțeles lupta, durerile și uneori neputințele mele, antrenorului meu pentru profesionalism și dăruire.

Cei mai mulți vor spune că am obținut titlul de vicecampion național, eu vă spun doar atât, se poate dacă vrei, dacă ai credință, dacă înțelegi că nu există scuze și oricum dacă ar exista, performanța e surdă mereu.

Am reușit… Restul e poveste… O să vă povestesc cândva…”, a spus Mihaela Nicoleta Dehelean-Mih pe contul personal de Facebook după noua performanță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax