Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fostul arhiepiscop de Alba Iulia, IPS Părinte Andrei Andreicuț: „Fiecare familie tânără trebuie să aibă măcar trei copilași ”

Publicat

andreicut, ipsÎn cadrul „Marșului pentru viață”, organizat sâmbătă la Cluj, cu binecuvântarea fostului arhiepiscop de Alba Iulia,  IPS Părinte Andrei Andreicuț, Mitropolit al Clujului, Maramureşului şi Sălajului, acesta a spus că „fiecare familie tânără să aibă măcar trei copilași – unul pentru tata, unul pentru mama și celălalt pentru biserică și pentru țară”.

Sâmbătă, în centrul Clujului a avut loc un „Marș pentru viață” organizat de Asociația Studenților Creștini Ortodocşi Romani, filiala Cluj-Napoca, cu binecuvântarea IPS Părinte Andrei, Mitropolit al Clujului, Maramureşului şi Sălajului.

În cadrul evenimentului, înaltul prelat ortodox a transmis și un mesaj, legat de „împuținarea nașterilor” din România. Mitropolitul Clujului a spus că, dacă se dorește redresarea situației, „ar trebui ca fiecare familie tânără să aibă măcar trei copilași – unul pentru tata, unul pentru mama și celălalt pentru biserică și pentru țară”.

Citește și FOTO: „Marșul pentru viață” la Alba Iulia. Aproximativ 150 de tineri, părinți și copii au vrut să transmită că „fiecare viață este un dar”

La marș a participat și episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, Florentin Crihălmeanu, în opinia căruia „viaţa are o origine sacră, iar omul nu este stăpânul vieţii”. „Dumnezeu nu a creat moartea, ci viaţa, iar noi, oamenii, suntem chemaţi să o apărăm. Noi luptăm pentru viaţă, pentru cei care nu au glas să îşi apere viaţa. Marşul este pentru viaţă, de la începutul ei pe cale naturală, până la sfârşitul ei pe cale naturală. Suntem şi împotriva acestui păcat care este avortul, făcut deliberat, fără nicio motivaţie”, a mai spus episcopul greco-catolic.

sursa: ampress

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Ady Ady

    duminică, 22.03.2015 at 16:24

    Foarte dragut spus” o familie tanara sa aiba trei copiii” , dar toti ar face zece copii daca ar avea si cu ce bani sa-i creasca si locuri de munca. Daca ar incuraja si nasterile cum incurajeaza ridicarile de biserici ar fi totul bine pentru cresterea natalitatii, pe romaneste ne-am inmultii si noi mai bine.

  2. lupu sur

    duminică, 22.03.2015 at 17:38

    Daca n-am plati taxe si impzite ca si ei ar fi perfect . Si o alocatie decenta ar fi de luat inseama.Macar cat iau ajutor social cei ce nu muncesc si au timp sa faca copii pe banda rulanta.

  3. cocu

    luni, 23.03.2015 at 15:13

    …și să ajungă turnători la securitate….capă o duc bine !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax