Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Fostul prefect Ștefan Bardan îi cere public scuze omului de afaceri Savini Piersante, pentru comportamentul de la petrecerea organizată de patronul ”Elis Pavaje”

Publicat

stefan bardan 2 În urma scandalului relatat de presa locală, în care Ștefan Bardan, directorul APA CTTA, era acuzat că l-ar fi agresat atât verbal cât și fizic pe omul de afaceri Savini Piersante- patronul companiei Savini Due, fostul prefect a decis să își trimită scuzele tot prin intermediul presei. Bardan a trimis un comunicat în care spune că se vede nevoit să-și ceară scuze publice gazdei evenimentului respectiv, precum și omului de afaceri. 

„În contextul informațiilor apărute luni, 15.05.2017 în presa locala on-line, privind acuzațiile aduse de către dl. Piersante Savini, raportat la un presupus comportament inadecvat al subsemnatului față de acesta, fapte care s-au derulat într-un cadru privat (la care au participat fiecare din cei prezenți în afara calităților noastre mai mult sau mai puţin publice), întrucât dl Piersante Savini a considerat de cuviință să expună opiniei publice această chestiune, mă văd obligat, de această dată și din postura de persoană publică, să adresez scuze, în primul rând dlui Savini pentru tot ceea ce consideră dânsul, că acțiunile mele ar fi adus atingere persoanei sale, precum și tuturor celor prezenți la evenimentul privat la care am participat și mai cu seamă gazdei evenimentului”, a trimis Ștefan Bardan.

Reamintim că unul dintre cei mai importanți investitori din județul Alba susține că a fost agresat fizic și verbal de Ștefan Bardan. Scandalul între cei doi s-a petrecut într-un cadru restrâns, la o petrecere privată organizată la Balomir, de proprietarul companiei Elis Pavaje, la care au fost invitați politicieni, funcționari publici și oameni de afaceri. Din cauza acestui episod, Alba Iulia este pe punctul de a pierde o investiție de 12.000.000 de euro.

VEZI: Unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din județ susține că a fost agresat de un fost deputat de Alba. MOTIVUL: S-a enervat că nu l-a recunoscut

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax