Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul sediu al „Romtelecom” din centrul orașului Alba Iulia, scos la vânzare cu peste un milion de euro

Publicat

Fosta clădire a „Romtelecom” din centrul municipiului Alba Iulia, situată în vecinătatea IPJ Alba, a fost scoasă la vânzare pentru suma de 1,25 milioane de euro.

Telekom România vinde o proprietate comercială ce cuprinde două clădiri administrative – C3 cu regim de înălțime S+P+4E și C4 cu regim de înălțime P+2E.

Proprietatea este situată în zona centrală a municipiului, amplasată la intersecția străzilor Primăverii și Piața I.C. Bratianu, în vecinătatea Poliției Alba Iulia, ANAF Alba, Prefecturii Alba și a Curții de Apel Alba Iulia. Proprietarul exclusiv al imobilului este Telekom România Communications SA.

Potrivit anunțului publicat pe site-ul telekom.ro, clădirea aflată pe strada I.C. Brătianu, la nr. 2, este construită pe un teren de 2.616 metri pătrați și are o suprafață construită de 1.375 metri pătrați. Suprafața utilă totală este de 4.480 de metri pătrați iar cea desfășurată de 5.819 de metri pătrați.

Metoda de vânzare este licitație cu ofertă în plic închis. Prețul cerut este de 1.258.000 de euro, fiind scutit de TVA.

În județul Alba, Telekom mai vinde o casă de 328 mp, aflată în localitatea Întregalde. Prețul cerut este de 68.000 de euro. La nivel național au fost scoase la vânzare 106 proprietăți, cu prețuri cuprinse între 5.800 de euro – pentru o casă de 45 mp și 6.760.000 de euro – pentru un teren intravilan de 24.402 mp, situat în zona semi-centrală a municipiului București.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax