Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fostul viceprimar al Sebeșului, a pierdut în primă instanța procesul prin care a cerut anularea hotărârii prin care a fost demis

Publicat

Fostul viceprimar al municipiului Sebeș, Adrian Bogdan, a pierdut în primă instanță, procesul intentat împotriva Consiliului Local Sebeș și a actualului viceprimar, Dorin Albu. 

Este vorba despre un proces în care Bogdan a cerut în instanță anualarea celor două hotărâri prin care a fost demis din funcția de viceprimar și de asemenea, 100.000 de lei daune morale.

Marți, 10 mai, Tribunalul Alba a respins acțiunea intentată de acesta.

CITEȘTE ȘI: Fostul viceprimar, Adrian Bogdan, a dat în judecată Primăria Sebeș și pe actualul viceprimar. Cere daune de 100.000 de lei

”Respinge ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Bogdan Adrian, în contradictoriu cu pârâţii Consiliul Local al Municipiului Sebeș, UAT Sebeș, reprezentată prin Primar, şi Albu Dorin. Reduce cheltuielile de judecată solicitate de pârâta UAT Sebeș de la suma de 7.140 lei la suma de 4.000 lei. Obligă reclamantul la plata către pârâta UAT Sebeș a sumei de 4.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată”, se arată în minuta pe scurt a Tribunalului Alba.

Reamintim că administrația din Sebeș, la mijlocul anului 2021, a fost într-un scandal după ce primarul Dorin Nistor a cerut demiterea viceprimarului Adrian Bogdan.

CITEȘTE ȘI: SCANDAL la vârful administrației din Sebeș: Primarul Dorin Nistor cere demiterea viceprimarului Bogdan Adrian. MOTIVELE

Adrian Bogdan a fost eliberat din funcție în data de 16 iunie 2021, în cadrul unei ședințe de Consiliu Local a Municipiului Sebeș. Atunci au participat 17 consileri locali, doi fiind absenți, 14 consilieri au votat pentru demiterea viceprimarului, iar 3 și-au anulat votul.

Decizia judecătorilor Tribunalului Alba nu este definitivă și poate fi atacată.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Scartzaie !

    miercuri, 11.05.2022 at 05:33

    Ceva e putred in ,,Danemarca,, ? Lucrurile au inceput sa scartaie, locuitorii incep sa nu mai fie bagati in seama, suficienta si prea marea incredere de sine, nu dau bine !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax