Connect with us
Publicitate

SPORT

Fotbal: CS Zlatna a pierdut la Cisnădie

Publicat

Partida dintre  FC Cisnădie – CS Zlatna s-a încheiat cu scorul de 4-1 în favoarea amfitrionilor. În minutul 7, gazdele au deschis scorul în urma unei erori din defensiva Zlatnei. În minutul 24, gruparea din Cisnădie și-a dublat avantajul în fața trupei pregătite de Mihai Dăscălescu. Golul a adus și prima modificare a tehnicianului CS Zlatna. Acesta l-a scos pe Cristea și l-a introdus pe Bratu, în minutul 33. Antrenorul grupării din liga a III-a a și motivat modificarea făcută. ”Copilul nu a fost obişnuit cu acest post. Și atunci, l-am tras pe Sîmtion mai jos. Am avut pe Man suspendat și pe Kiraly, accidentat. Alt fundaș central nu am avut”, a declarat Mihai Dăscălescu, antrenor principal CS Zlatna.

Onoarea trupei din Zlatna a fost salvată de Andrei Ianc, fotbalist care, în vară, a fost în curtea grupării din Cisnădie.  ”Am început relaxați, am luat gol foarte  ușor. Cel mai mare defect al nostru e că luăm gol din faze fixe. Am marcat prin Ianc, în minutul 57 și am mai ratat câteva ocazii bune de a marca”, a spus Mihai Dăscălescu.

CS Zlatna a intrat în teren în următoarea alcătuire: Barna (85, Cogârcă) – V. Dîrjan, Toma, Cristea (33, Bratu), V. Avram – Bucur (65, P.Dîrjan), Sîmtion, Ciucă, Ianc – Munteanu (77, Borcea), Câmpean. Antrenor principal: Mihai Dăscălescu.

În runda următoare, formația de pe „malul Ampoiului” va primi vizita echipei FC Zalău, meci ce va conta pentru ultima etapă a turului din eșalonul terț.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax