Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTBAL: Unirea Alba Iulia a pierdut cu 2-1, la Alro Slatina. Elevii lui Gherman s-au prezentat modest în jocul de sâmbătă

Publicat

În etapa a III-a a Ligii a II-a, Unirea Alba Iulia s-a deplasat la Slatina, cu gândul de a câştiga puncte. Din păcate pentru elevii lui Stelian Gherman, aceștia s-au văzut învinși de Alro Slatina.

Meciul a debutat slab, fară prea multe ocazii de poartă, primele 20 de minute fiind mai mult de tatonare, de ambele părţi. Precup, omul care a ratat penalty-ul în tur, s-a revanşat înscriind în minutul 22 al partidei, la colţul lung, după o greşeală a fundaşilor centrali, care au „bâlbâit” o minge în careu.

Citește mai mult pe Sport.Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. albaiulianul

    sâmbătă, 31.03.2012 at 16:45

    Prestatie extrem de slaba a formatiei din alba Iulia,asemanatoare unei echipe de divizia a 4-a!!. Nu ne putem imagina cum de au putut sa joace in „halul”in care i-am vazut,un joc ce ne da un gust amar,ce ne face sa ne gandim daca sa mai mergem sau nu la meciurile de pe „Cetate”.Lipsita de ambitie,”adormita”parca,echipa alba-iuliana putem zice ca s-a facut de ras in Slatina…De fapt,dupa meciul cu Bihorul,echipa s-a prabusit lamentabil.Dovada ca e o echipa „de cartier”,multumita cu un succes,si zece infrangeri…Pacat!!

    • moderatorul de serviciu

      sâmbătă, 31.03.2012 at 17:51

      te invitam sa scrii un editorial despre acest subiect

  2. albaiulianul

    sâmbătă, 31.03.2012 at 21:31

    As fi incantat sa scriu un editorial cu victoriile echipei…pana atunci…cred ca mai e mult..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax