Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotbalist de Liga 3 la Viitorul Sântimbru. Paul Haj se antrenează deja cu echipa. Ciprian Selagea, dorit insistent în două părți

Publicat

Fostul fotbalist al Metalurgistului Cugir și al Unirii Alba Iulia, Paul Haj, va juca pentru Viitorul Sântimbru în următorul sezon.

După o perioadă de incertitudine în ceea ce privește cariera educațională și ce sportivă, Paul Haj a dat curs ofertei venite din partea vicecampionilor Ligii 4 Alba, Viitorul Sântimbru. Totodată, acesta nu renunță nici la școală, continuându-și studiile în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, extensia Alba Iulia.

„Paul se antrenează cu noi și urmează să definitivăm acordul și din punct de vedere contractual. Ne propunem clasarea pe podium la finalul sezonului viitor, și un parcurs cât mai lung în Cupa României”, a declarat pentru alba24.ro președintele clubului Viitorul Sântimbru, Adrian Hulea.

Născut în 2003, Paul Haj a evoluat în ultimele două sezoane pentru Metalurgistul Cugir, formație alături de care a obținut o clasare pe locul al doilea al Seriei 9 din Liga 3 (2021/2022) și una pe locul patru, la finele sezonului 2022/2023.

Paul Haj în meciul Metalurgistul Cugir 1-4 Corvinul Hunedoara, 13 aprilie 2023

„Deja mă antrenez de două săptămâni sub comanda domnului Bicheși, și mă simt foarte bine aici. Chiar dacă conducerea a stabilit ca obiectiv clasarea pe primele trei poziții, ambițiile mele și ale colegilor ne fac să ne dorim câștigarea campionatului și realizarea promovării din punct de vedere sportiv”, a declarat Paul Haj pentru alba24.ro.

Pe parcursul carierei, Paul a evoluat pe mai multe poziții în teren. La Cugir, acesta a fost folosit cel mai des de către Lucian Itu ca fundaș dreapta.

„Mă consider un fotbalist polivalent. Mă simt bine atât ca fundaș lateral, cât și la mijlocul terenului. Indiferent de unde va decide domn’ profesor că trebuie să joc, voi da 100% pentru a-mi ajuta echipa”, a mai spus Haj.

Ciprian Selagea, la Cugir sau la Sântimbru?

După ce săptămâna trecută președintele Clubului Sportiv Metalurgistul Cugir, Călin Mureșan, a declarat că s-a înțeles cu mijlocașul albaiulian în privința unei prelungiri de contract, Ciprian Selagea pare a se fi încadrat pe o altă pistă.

„Am primit garanții din partea lui Ciprian că urmează să vină la noi. Nu pot comenta declarațiile celor de la Cugir, însă Ciprian ne-a spus că vrea să ni se alăture. Nu am semnat încă niciun contract”, a comentat situația Adrian Hulea, președintele Viitorului Sântimbru.

Ciprian Selagea la balon, în meciul Metalurgistul Cugir 1-3 CSM Unirea Alba Iulia, 28 aprilie 2023

În prezent, fostul fotbalist al Unirii Alba Iulia și al Rapidului se antrenează cu Metalurgistul Cugir, formație alături de care sâmbătă, 22 iulie, a disputat și un meci amical împotriva celor de la ACS Mediaș.

Potrivit surselor alba24.ro, contractul lui Ciprian Selagea cu Metalurgistul Cugir ar urma să expire în data de 31 iulie, acesta fiind liber să semneze cu orice echipă de la 1 august 2023.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax