Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotbalistul albaiulian Gicu Grozav a devenit tată. Soția acestuia, handbalista Sorina Grozav, a născut un băiețel

Publicat

Fotbalistul albaiulian Gicu Grozav a devenit tată. Soția acestuia, handbalista Sorina Grozav, a născut marți un băiețel.

Sorina Tîrcă Grozav, fiica fostei mari handbaliste Mariana Tîrcă, a născut marți, la Maternitatea din Brașov, un băiețel perfect sănătos, care va avea numele Cezar, scrie prosport.ro.

Băiețelul a venit pe lume la ora 10:00. Acesta a primit nota 10 din partea medicilor și a avut o greutate de 3.150 grame.

Gicu Grozav a fost prezent lângă sala de nașteri, astfel că fotbalistul și-a putut vedea băiatul imediat după ce micuțul a venit pe lume.

Reamintim faptul că fotbalistul albaiulian Gicu Grozav și handbalista Sorina Grozav au făcut nunta în vara anului trecut.

Vezi și VIDEO: Gicu și Sorina Grozav, nunta anului în sportul românesc. Petrecerea a avut loc la un hotel de lux din Brașov

Gigu Grozav are 31 de selecții și cinci goluri la echipa națională. Acesta este de doi ani la Petrolul Ploiești.

Sorina Grozav a fost desemnată cea mai bună handbalistă din România, în sezonul trecut. Aceasta este legitimată la Rapid și a renunțat temporar la sport în luna noiembrie, pentru a-și duce sarcina la bun sfârșit.

sursa foto: Instagram (sorinatirca)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax