Connect with us
Publicitate

AIUD

Fotbalistul din Alba, Andrei Cordea, gol pentru FCSB in partida cu Sepsi OSK. A ajuns la 10 contribuții decisive în acest sezon

Publicat

Fotbalistul aiudean Andrei Cordea (23) a înscris luni, 8 mai, golul cu numărul 7 în tricoul FCSB-ului în actualul sezon al SuperLigii.

În partida de luni seara din cadrul etapei a 7-a a play-off-ului SuperLigii României, Andrei Cordea a înscris golul de 3-1 în poarta apărată de Roland Niczuly, portarul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Cu golul care a închis tabela în meciul de luni, fotbalistul din județul Alba bifează cea de-a 10-a contribuție decisivă în acest campionat (7 goluri și 3 assist-uri).

Cordea nu mai înscrisese din luna ianuarie a anului curent, când reușea să deschidă scorul în confruntarea cu cei de la Farul Constanța, meci care avea să fie, până la urmă, câștigat in-extremis de constănțeni.

foto: Facebook Andrei Cordea

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax