Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fotbalistul din Alba, Nicolae Carnat, transfer de 5 stele. Semnează cu liderul SuperLigii

Publicat

Nicolae Carnat, fotbalist originar din comuna Mihalț, județul Alba, își reziliază contractul cu deja retrogradata CS Mioveni și urmează să se alăture primei clasate, Farul Constanța.

Fostul campion al României alături de CFR Cluj, Nicolae Carnat, a reziliat contractul cu CS Mioveni, echipă deja retrogradată în eșalonul secund, cu trei etape înaintea finalului play-out-ului.

Fotbalistul din Alba deja a ajuns la un acord verbal cu prima clasată în topul SuperLigii, Farul Constanța, potrivit ProSport.

Nicolae Carnat este un „absolvent” al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, de unde a plecat în Anglia, la Wolverhampton Wanderers.

Astfel, acesta se potrivește unui șablon cu care deja ne-am obișnuit. Gheorghe Hagi are obiceiul de a readuce la Farul fotbaliști cu care a mai colaborat, pentru a le resuscita carierele.

Citește mai multe despre Nicolae Carnat aici: VIDEO: Nicolae Carnat, abilități de super-jucător. Un nou fotbalist din Alba, aproape de consacrarea la nivel înalt

Carnat are cu adevărat nevoie de o mână de ajutor în repunerea pe picioare a propriei cariere, întrucât acesta nu a reușit să se mai impună în nicio echipă încă din 2020, pe când evolua pentru Sepsi Sfântu Gheorghe. Atunci Carnat reușise 6 goluri și 2 pase decisive în cele 33 de meciuri în care a intrat pe teren.

Pe cel mai relevant site de transferuri din Europa, transfermarkt.com, cota de piață a lui Nicolae Carnat se ridică până la 400.000 de euro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax