Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 10 ani de existență a Ordinului Scutierilor de Muhlbach. Petrecere medievală la Sebeș

Publicat

Asociația Muhlbach 1245 a sărbătorit în weekend 10 ani de existență Ordinului „Scutierilor de Muhlbach” printr-o petrecere medievală cu prietenii și susținătorii ordinului, la Sebeș.

Au participat membrii activi ai ordinilui, dar și foștii scutieri și domnițe care au făcut parte din ordin în toți acești ani. Deschiderea evenimentului a fost la Muzeul ”Ioan Raica” din Sebeș.

”Sunt un simbol viu al Sebeșului, întreaga comunitate îi cunoaște pe tinerii pasionați de stilul de viață și de obiceiurile specifice epocii medievale, care animă prin prezența lor centrul istoric al Sebeșului sau dau un farmec aparte evenimentelor la care sunt invitați.

Cavaleri și domnițe proveniți din rândul elevilor și liceenilor din Sebeș, ghidați într-o frumoasă călătorie în timp de nobilii mentori Daniel Tecău și Mircea Manu, ne reamintesc istoria acestor locuri”, au precizat reprezentanții primăriei.

Cu prilejul sărbătorii Ordinului Scutierilor de Mülhbach, Terra Sebus a găzduit ordinele prietene: Paladinii de Terra Medies, Lăncierii de Ardud, Cavalerii din Carpați (Deva), Mercenarii de Asserculis (Tg. Mureș), Cavalerii Lup (Tg. Mureș).

„Ordinul Scutierilor de Muhlbach sunt și au devenit de-a lungul timpului o mare familie cu care ne mândrim”, a transmis președintele Asociației Muhlbach 1245, Daniel Tecău.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax