Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 20 de aparate pentru măsurarea temperaturii, la intrările aglomerate din școlile din Alba Iulia

Publicat

La intrarea în unitățile de învățământ din Alba Iulia vor fi amplasate 20 de scannere pentru temperatură, donate primăriei de către Fundația Comunitară Alba, a transmis luni, viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul. 

„Sunt unul dintre albaiulienii care susțin că școala trebuie să înceapă. Susțin nu doar declarativ, ci operativ! Sunt hotărât să facem absolut orice pentru a avea cât mai puține probleme în privința asta. O presiune mare se va pune pe personalul medical școlar care va face triajul în școli și grădinițe. Tocmai din acest motiv am ales ca în unitățile de învățământ aglomerate, cu mai multe puncte de acces și personal insuficient, să punem în lucru tehnologia, pentru a maximiza siguranța.

Vezi și DOCUMENT: Localitățile din Alba aflate în scenariul galben de începere a școlii. Alba Iulia va urma un scenariu hibrid

Fundația Comunitară Alba a donat primăriei 20 de scannere pentru temperatură, ce vor fi amplasate la intrarea în școli. Echipamentele sunt noi, având toate certificările necesare. Datorită implicării partenerilor noștri avem posibilitatea de a suplimenta numărul de aparate, în funcție de necesități”, a transmis viceprimarul cu atribuții de primar, Voicu Paul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax