Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: 60 de antreprenori au acces la o pagină web, un portal video şi o bursă de mărfuri pentru promovarea propriilor produse

Publicat

Hotel Parc din Alba Iulia a găzduit, marţi, conferința internațională de promovare a rețelei profesionale înființate în cadrul proiectului „Alternative pentru șomaj– promovarea şi dezvoltarea competenţelor şi activităţii antreprenoriale în rândul şomerilor”, organizată de Asociația Pakiv România.

În cadrul evenimentului au fost prezenţi Gruia Bumbu, preşedintele Asociaţiei Pakiv România, prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, dar şi experţi din Grecia, reprezentanți ai instituțiilor publice din trei regiuni de dezvoltare – Centru, Nord Est și Nord Vest. Cu acest prilej a fost prezentată rețeaua profesională înființată pentru a susține noile afaceri create de antreprenorii instruiți în cadrul proiectului. În această rețea, antreprenorii au acces la un website, www.sansamea.com, un portal video și o bursă de mărfuri prin care își vor putea promova produsele și serviciile noilor afaceri.

Rețeaua profesională cuprinde cele 60 de noi afaceri înființate în diverse domenii de activitate. Noii antreprenori au participat la trei întâlniri regionale desfășurate la Baia Mare, Botoșani și Alba Iulia, precum și o întâlnire cu toți antreprenorii, derulată la Alba Iulia, în care au discutat despre facilitățile oferite de rețea în dezvoltarea afacerilor. În cursul lunii aprilie, 14 antreprenori au participat, timp de trei zile, în Grecia, la un schimb de experiență în domeniul micilor afaceri și rețelelor profesionale cu experții eleni care au înființat rețele profesionale similare.

Conferința Internațională de promovare a rețelei profesionale s-a desfășurat în cadrul proiectului „Alternative pentru șomaj – promovarea şi dezvoltarea competenţelor şi activităţii antreprenoriale în rândul şomerilor”, cofinanțat din Fondul Social european prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Camelia TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax