Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: A fost pusă în funcțiune stația de monitorizare PM10 la Sebeș, în prezența ministrului Mediului

Publicat

Ministrul Mediului, Mircea Fechet a participat luni, la Sebeș, la punerea în funcțiune a stației de tip Trafic AB-4 Sebeș. Aceasta va monitoriza particulele în suspensie PM10.

De asemenea, ministrul a vizitat prima fabrică din țară care produce automate de colectare a ambalajelor de băuturi, tot la Sebeș.

Stația de tip trafic AB-4 Sebeș, care va monitoriza particulele în suspensie PM10, a fost amplasată pe bulevardul Lucian Blaga din Sebeș, a anunțat primarul de la Sebeș, Dorin Nistor.

”Aflat într-o scurtă vizită la Sebeș, la o companie care produce aparate de colectare automată a ambalajelor, ministrul mediului, Mircea Fechet, a avut o întâlnire cu reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Alba, cu autoritățile locale și județene”, a precizat primarul.

În vizita la firma din Sebeș, ministrul a fost însoțit de autorități locale și județene, printre care prefectul de Alba, Nicolae Albu și președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel.

”Peste câteva zile, în data de 30 noiembrie, va fi lansat sistemul de garanție – returnare, cel mai important proiect de economie circulară al României, care va contribui la comunități mai curate și mai verzi.

Împreună cu domnul Mircea Fechet, ministrul mediului, am vizitat astăzi compania Envipco.

Situată în Parcul Industrial Sebeș, aici funcționează prima fabrică din țară care produce automate de colectare a ambalajelor de băuturi, asigurând totodată mentenanță și service.

Envipco produce și distribuie echipamente către întreaga Europă, fiind unică în țara noastră prin domeniul de activitate”, a anunțat Ion Dumitrel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Ioan CĂLDARE

    marți, 28.11.2023 at 12:48

    Oare de ce nu vrea ministrul Fechet să se întâlnească cu cetățenii din Sebeș, deși eu. personal, i-am trimis Invitație scrisă pentru o întâlnire? Să vii în Sebeș și să nu discuăi co cetățenii și cu activiștii de mediu Problema gravă a poluării cancerigene a Sebeșului cu 4 poluanți cu efect cancerigen asupra omului, este de-a dreptul revoltător! Este o jignire adusă sebeșenilor!!!
    VINO, DOMNULE MINISTRU LA SEBEȘ SĂ-ȚI SPUNEM NOI CE-I CU POLUAREA MAJORA DE 16 ANI DIN SEBEȘ!!!!

  2. Gogu

    sâmbătă, 02.12.2023 at 09:20

    Și la ce ajută?

  3. Oli

    duminică, 17.12.2023 at 09:52

    Povești, nici nu e conectată la curent electric!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax