Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: A început amenajarea pentru PARCUL de CRĂCIUN din Piaţa Cetăţii din ALBA IULIA. Luminiţe, brad, patinoar şi Moş Crăciun

Publicat

DSC_0378 Albaiulienii vor intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă încă de la sfârşitul lunii noiembrie, când autorităţile locale au programat deschiderea Parcului de Crăciun ce va fi punct de atracţie în Piaţa Cetăţii din oraş, în acest an. Având în vedere că mai este doar o săptămână până la începutul distracţiei cu luminiţe de iarnă, patinoar, căsuţa lui Moş Crăciun şi brad, în zonă se lucrează de zor pentru amenajare.

Cei care au trecut prin Piaţa Cetăţii sau prin Parcul Unirii în acest weekend au putut vedea deja montate structura bradului înalt ce va domina zona istorică, căsuţele din lemn unde vor fi comercializate produse alimentare şi de artizanat, patinoarul, dar şi instalaţiile cu luminiţe de Crăciun.

 

DSC_0387 De asemenea, la intrarea în Cetatea Alba Carolina dinspre Bulevardul 1 Decembrie, la fântâna arteziană, Moş Crăciun deja “străjuieşte” şi anunţă că se apropie sărbătorile de iarnă.

Anul acesta, primăria a pregătit un program special în apropierea zilei de 1 Decembrie, dând posibilitatea albaiulienilor şi vizitatorilor să se bucure, pe lângă evenimentele oficiale solemne şi manifestările de la Festival de România, şi de parcul de iarnă.

 

 

Deschiderea acestuia este programată pe 29 noiembrie, în Piaţa Cetăţii.

Citeşte şi FESTIVAL de ROMÂNIA: PROGRAMUL complet al evenimentelor organizate de ZIUA NAȚIONALĂ. Cum va fi 1 Decembrie la ALBA IULIA

În preajma zilei de 1 Decembrie, tot oraşul va fi învăluit de luminiţele de Crăciun.

Parcul de Sărbători va funcţiona până în 15 ianuarie 2015 şi va include patinoar, cu spaţii pentru comercianţi, scenă pentru spectacole, Căsuţa lui Moş Crăciun, dar şi brad de Crăciun.

Citeşte AICI mai multe detalii.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax