Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO- ACCIDENT GRAV: Camion LOVIT de un tren pe raza localității Beldiu. ȘOFERUL, declarat DECEDAT


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHhFSSww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Publicat

Un camion a fost lovit de un tren marți dimineață, în jurul orei 8.00, pe raza localității Beldiu. La fața locului intervin pompierii din Alba Iulia. La momentul sosirii echipajului de descarcerare, un bărbat, șoferul camionului era încarcerat între fiarele contosionate ale mașinii, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru acesta, deoarece prezenta răni grave și a fost declarat decedat. 

accident tren camion

UPDATE 10.00: Șoferul care a decedat este un bărbat în vârstă de 53 de ani din Mogoș. Călătorii din Trenul 3085, Timișoara – Cluj, au fost preluați de alt tren, la ora aceasta fiind înregistrată o întârziere de peste o oră și jumătate. 

UPDATE 8.40: O persoană, pasager în trenul care a lovit camionul, primește îngrijiri medicale din cauza unei lovituri la cap, iar alți trei pasageri au suferit atacuri de panică. Trenul Regio, circula pe direcția Sighișoara – Cluj și era compus din două vagoane și o locomotivă. 

accident camion

UPDATE 8.30: Potrivit ISU Alba, șoferul camionului, un bărbat, a fost declarat decedat. Victima prezenta leziuni incompatibile cu viața. 

sofer camion tren

Reprezentanții de la ISU Alba au declarat pentru Alba24 că victima, șoferul camionului este în stare foarte gravă, iar în aceste momente se lucrează la descarcerarea sa, pentru începerea manevrelor de resuscitare. 

accident tren

Potrivit ISU Alba, ”detașamentul de Pompieri Aiud în cooperare cu Detasamentul Alba Iulia intervine pentru descarcerare și acordare prim ajutor medical la un accident între un camion și un tren pe raza localității Beldiu. O victimă încarcerată.”

La fața locului intervin pompierii cu trei autospeciale, o mașină de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. .

Sursă foto: ISU Alba. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate