Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: ACCIDENT MORTAL la Sebeș. Un biciclist a DECEDAT după ce a fost călcat de un camion, pe o stradă din municipiu

Publicat

Un accident mortal s-a produs vineri după-amiaza, în jurul orei 16:50, în municipiul Sebeș. Un biciclist în vârstă de 77 de ani a decedat după ce a fost călcat de un camion, în zona unei treceri de pietoni aflată pe strada Dorin Pavel. 

La fața locului a ajuns și un elicopter SMURD. 

Vezi și VIDEO imagini șocante: Momentul în care un bărbat din Sebeș este călcat de un camion, în timp ce încerca să traverseze strada

UPDATE 4, ora 19:30 – Potrivit IPJ Alba, la data de 5 mai 2023, în jurul orei 16:30, un bărbat de 37 de ani, din comuna Șugag, județul Alba, în timp ce conducea un camion pe strada Dorin Pavel din municipiul Sebeș, în apropierea intersecției cu sens giratoriu, a surprins și accidentat un bărbat de 77 de ani, din municipiul Sebeș, care se deplasa pe lângă o bicicletă și care s-a angajat în traversarea străzii prin fața camionului, prin loc nemarcat.

În urma accidentului, din păcate, pietonul a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

UPDATE 3, ora 18:30 – Reprezentanții ISU Alba au transmis că, din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia.

UPDATE 2, ora 17:55 – În jurul orei 17:40, la fața locului a ajuns și elicopterul SMURD, care a aterizat în zona unei intersecții. Potrivit unor martori, salvatorii ar fi oprit manevrele de resuscitare, bărbatul fiind declarat decedat.

UPDATE 1, ora 17:20 – Potrivit ISU Alba, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Au fost începute manevrele de resuscitare.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș a fost solicitată să intervină în municipiul Sebeș pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerarea la un accident rutier.

Este vorba despre un biciclist care a fost lovit de un camion. La momentul de față, persoana de sex masculin, inconștientă.

A fost solicitat și un elicopter SMURD.

La fața locului intervine un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, o ambulanță SAJ și un elicopter SMURD.

Misiunea este în dinamică, revenim cu detalii.

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este oprit în zona intersecției străzilor Traian, Valea Frumoasei și Lucian Blaga din municipiul Sebeș, din cauza unui accident rutier în care a fost implicat un camion și un biciclist.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax