Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO imagini șocante: Momentul în care un bărbat din Sebeș este călcat de un camion, în timp ce încerca să traverseze strada

Publicat

Momentul tragicului eveniment produs vineri după-amiaza la Sebeș, în care un bărbat de 77 de ani din municipiu și-a pierdut viața după ce a fost călcat de un camion în timp ce încerca să traverseze strada, a fost surprins pe o cameră de supraveghere din zonă. 

Victima se afla în ceea ce se numește „unghiul mort” al camionului, adică acea zonă din fața autovehiculului unde pentru șofer vizibilitatea este zero, fără sisteme speciale.

Atenție: Imagini cu un puternic impact emoțional! 

Pe imaginile surprinse pe camera de supraveghere se poate observa cum bărbatul a încercat să traverseze strada, pe lângă bicicletă, prin fața unui camion oprit la semaforul aflat în zona unei treceri de pietoni.

După ce mașina aflată în fața camionului se pune în mișcare, șoferul acestuia pornește fără să îl observe pe bărbatul care traversa strada. Acesta din urmă a fost lovit și aruncat sub roțile camionului.

În urma accidentului, biciclistul în vârstă de 77 de ani a decedat.

Vezi și UPDATE FOTO-VIDEO: ACCIDENT MORTAL la Sebeș. Un biciclist a DECEDAT după ce a fost călcat de un camion, pe o stradă din municipiu

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 mai 2023, în jurul orei 16:30, un bărbat de 37 de ani, din comuna Șugag, județul Alba, în timp ce conducea un camion pe strada Dorin Pavel din municipiul Sebeș, în apropierea intersecției cu sens giratoriu, a surprins și accidentat un bărbat de 77 de ani, din municipiul Sebeș, care se deplasa pe lângă o bicicletă și care s-a angajat în traversarea străzii prin fața camionului, prin loc nemarcat.

În urma accidentului, din păcate, pietonul a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax