Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT GRAV pe autostrada A1 Sebeș – Sibiu. Camion încărcat cu nisip, răsturnat pe carosabil. Trafic deviat

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut joi după-amiaza pe autostrada A1 Sebeș – Sibiu, în zona Miercurea Sibiului. Un camion s-a răsturnat pe carosabil după ce a lovit parapetele. Traficul rutier a fost deviat temporar.

Camionul circula pe direcția Sibiu – Sebeș. Accidentul s-a petrecut la km. 288, zona Miercurea Sibiului. Șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în zona mediană a autostrăzii. Conducătorul auto este rănit.

UPDATE 2: Șoferul autocamionului este un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Ocna Sibiului. Până vineri dimineață, traficul rutier în zona producerii accidentului se va desfășura pe banda 1 și banda de urgență ale fiecărei direcții de deplasare.

UPDATE: Potrivit ISU Sibiu, șoferul a fost descarcerat și predat echipajelor SMURD, în stare de inconștiență.

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că pe A1 Sibiu – Deva, la km 288, un autotren încărcat cu nisip s-a răsturnat pe suprafața de rulare și a rupt parapeții din partea mediană. Conducătorul auto este încarcerat.

 

 

Sunt blocate B1 și B2 , pe sensul către Deva, se circulă pe B. U. Traficul pe sensul spre Sibiu este blocat total. Traficul rutier a fost deviat prin parcarea existentă în zona producerii accidentului.

Accidentul a fost anunțat de InfoTrafic în jurul orei 16.00.

sursp imagini: DRDP Brașov

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ss

    joi, 13.01.2022 at 17:05

    Masini supraîncărcate, sofe…pardon, conducatori auto = accidente gramada !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax