Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT în sensul giratoriu din centrul oraşului Alba Iulia. Două autoturisme avariate

Publicat

20160401_210038 Un nou accident în zona sensului giratoriu din centrul oraşului Alba Iulia s-a petrecut vineri seara, două maşini fiind avariate. Din primele informaţii, este posibil să fie vorba despre o neacordare de prioritate.

În accident au fost implicate un autoturism Audi break şi un Seat Leon.

Zona sensului giratoriu cu semafoare de la intersecţia străzilor Ardealului – Tudor Vladimirescu – Moţilor – Avram Iancu este deja cunoscută printre şoferi care fiind una în care astfel de accidente se produc destul de des.

Vezi şi FOTO: ACCIDENT în sensul giratoriu din centrul oraşului la Alba Iulia. Două maşini lovite, după neacordare de prioritate

Reamintim că în sensul giratoriu, cu două benzi, dirijarea circulaţiei se face şi cu semafoare pentru pietoni. În această zonă s-au produs mai multe evenimente rutiere, de la intrarea în funcţiune a sensului giratoriu, în acest an. AICI, unul dintre exemple.

Vezi şi FOTO: ACCIDENT în sensul giratoriu din centrul oraşului Alba Iulia. O femeie, lovită de un autoturism, pe trecerea de pietoni

Din „experienţa” participanţilor la trafic, pe lângă faptul că şoferii trebuie să ţină cont şi de culoarea semafoarelor, dar şi de prioritatea de intrare în sensul giratoriu, majoritatea celor care circulă dinspre strada Ardealului, de exemplu, sunt „derutaţi” de intrarea maşinilor în intersecţie pe prima bandă, la coborârea de pe Calea Moţilor spre strada Avram Iancu. Unii şoferi nu dau prioritate pentru că „presupun” că aceia încadraţi pe prima bandă virează la dreapta, fără să mai intre în sensul giratoriu. În aceste cazuri, „răbdarea” şi conducerea preventivă poate preveni accidentele, pentru a nu se ajunge la evenimente rutiere nedorite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. Bogdan

    vineri, 01.04.2016 at 21:41

    Soferi de duminica…

  2. Ven Mihail

    vineri, 01.04.2016 at 21:53

    DOAR in alba-iulia vezi asemenea PORCARII… Giratoriu+semafoare; nicaieri pe Planeta Pamant NU vezi asa ceva… ce fel de militieni au aprobat asa ceva??? la fel la intrare la Piata Cetate… Doamne Sfinte… astia de la „alba” nu au creier….

  3. ab

    vineri, 01.04.2016 at 22:52

    Am mai vazut comentarii de genu asta, presupun scrise de soferi care circula doar in Alba Iulia.
    E drept erau ma practice daca mutau trecerile mai departe.
    Revenind la fatul ca nu vezi nicaieri asa ceva, daca ai circulat intr-un oras mare ai fi descoperit semafor in giratoriu, adica faci jumate de giratoriu si te opresti la semafor.

    • Ven Mihail

      sâmbătă, 02.04.2016 at 22:19

      stimate domn, eu NU sunt din alba
      am vazut sensuri giratorii in zeci de orase din Romania.
      de exemplu giratoriu OBOR Bucuresti si mai nou Pantelimon Bucuresti.
      cele din alba-iulia NU sunt nici 0,001% din acele giratorii.
      trecerile de pietoni si de tramvai sunt complet separate, eventual pietonii subtraverseaza
      razele centrului sunt de zeci-sute de metri, NU de 2 metri ca la Piata Cetate

  4. Geo

    vineri, 01.04.2016 at 23:02

    Mda, semafor in sens giratoriu.
    Ce era de asteptat?!

    Oricum probabil nu au fost instalate asa pt super siguranta soferilor ci ca o metoda se a scoate de doua ori bani de la oras… Prin contractele astea atat de exagerate.

  5. Necunoscut

    vineri, 01.04.2016 at 23:10

    In Anglia e plin de giratorii + semafoare . Germania, Italia de asemenea. Nu vorbii prostii. Ca sunt soferi de duminica e cu totul altceva. Semafoarele sunt pentru pietoni,e foarte greu sa pricepi ce e drept.

    • @necunoscut

      sâmbătă, 02.04.2016 at 13:16

      serios? semafoarele sant pentru pietoni? Si atunci de ce opresc masinile?:)……..mai gandeste si ce vorbesti.

      Si daca vei gasi in strainatate sensuri giratorii cu semafoare nu vei gasi sensuri giratorii in care toate semafoarele sa fie pe verde simultan.Si nici sens giratoriu cu semafoare si cu diametrul atat de mic, de nu apuci sa vezi cand iti vine o masina din lateral. Si nici sens giratoriu atat de confuz ca cel din Alba Iulia proiectat de o minte slaba

  6. dorinteodor

    duminică, 03.04.2016 at 21:32

    felicitari primaria alba. aveti cea mai aberanta intersectie din tara: semafor urmat dupa 2 metri de sens giratoriu….iar dupa 2 metri de la iesirea din sensul giratoriu este alt semafor. cinstit ar fi ca pagubele de la aceste accidente sa fie platite de cei care au facut acea aberatie de intersectie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax