Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: ACCIDENT la ieșire de pe autostrada A3 spre Câmpia Turzii. Camion răsturnat pe carosabil. Trafic îngreunat

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut miercuri după-amiaza, la ieșire de pe autostrada A3 spre Câmpia Turzii. Un camion încărcat cu fier vechi s-a răsturnat pe carosabil. Șoferul a fost rănit.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit cu o autospecială, alături de un echipaj SAJ în urma răsturnării unui autocamion la ieșirea de pe autostrada A3 spre Câmpia Turzii.

 Vezi și FOTO VIDEO: Accident GRAV pe autostrada Timișoara-Deva: Mai mulți morți și răniți, după un carambol cu șase mașini

Un bărbat a primit îngrijiri de la echipajul SAJ și a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. La prima evaluare aceasta era în stare conștiență și era cooperant.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire în urma scurgerilor de hidrocarburi.

Autocamionul transporta deșeuri feroase.

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat în jurul orei 17.00 pe autostrada A3 (Autostrada Transilvania), în apropierea localității Luna, județul Cluj, un autocamion încărcat cu fier vechi s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Potrivit primelor informații, șoferul autocamionului a suferit răni ușoare. Traficul rutier se desfășoară îngreunat, prin dirijare, pe sensul de mers către Turda.

UPDATE: Potrivit IPJ Cluj, în jurul orei 16.35, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe Autostrada A3.

Din primele informații, un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Tritenii de Jos, în timp ce se deplasa pe Autostrada A3, ajuns la km 0+700, s-ar fi răsturnat pe partea carosabilă.

În urma impactului, bărbatul a necesitat îngrijiri de specialitate, fiind condus la o unitate medicală.

Testarea cu aparatul etilotest a avut rezultat negativ.

În cauză sunt efectuate cercetări, într-un dosar penal de vătămare corporală din culpă.

sursă foto: ISU Cluj

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax