Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT MORTAL pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Un biciclist a DECEDAT după ce a fost lovit de un TIR

Publicat

accident mortal soseaua de centura 3Un accident rutier grav s-a petrecut vineri după-amiază, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Un biciclist a decedat după ce a fost lovit de un TIR, în zona intersecției cu strada Mărășești și Calea Ciugudului.

Din primele date, biciclistul nu a acordat prioritate de trecere unui TIR înmatriculat în Polonia, care se deplasa din direcția Sebeș – Teiuș.

În urma impactului, bărbatul fost grav rănit. La sosirea echipajului SMURD Alba Iuila, biciclistul se afla în stare de inconștiență.

UPDATE: Din nefericire, victima P. V. în vârstă de 58 de ani din Alba Iulia a decedat.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, vineri, 2 septembrie, în jurul orei 18.07, la intersecţia DJ 107 cu şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia, P.V., de 58 de ani, din Alba Iulia, în timp ce circula pe o bicicletă, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare condusă de un bărbat de 65 de ani, din Polonia, fiind acroşat de aceasta.

În urma accidentului, biciclistul a decedat. Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

Foto: Facebook

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. A.D.

    sâmbătă, 03.09.2016 at 07:54

    Din pacate zoba respectiva este o adevarata capcana a mortii. Si zilnic peste 1000 de oameni isi risca viata incercand sa ajunga la servici. Asta e orasul nostru…orasul pavelelor si a sensurilor giratorìi,are o singura trecere la nivel de cale ferata….unde mii de oameni sunt umiliti zilnic doar pentru ca incearca sa mearga la lucru.

    • Munteanu

      sâmbătă, 03.09.2016 at 22:20

      Din cei 1000 de oameni care trec pestr. Marasesti cati soferi respecta limita de viteza de 30 km. care este pe str. Marasesti ?

  2. biker

    sâmbătă, 03.09.2016 at 21:18

    In zona aceea este binevenit un sens giratoriu. Limita ii de 50 km/ora dar pe acolo se circula numai cu 100 si ceva de km la ora… Se depaseste pe linia continua, buruienile de pe partea stanga au trecut de 1 metru si reduc din vizibilitate… Urat din partea administratiei locale.

    • Moldovan

      duminică, 11.09.2016 at 23:47

      Soseaua de centura nu este in proprietatea si nici in administrarea autoritatii locale ,aceasta apartine ANDR care este raspunzatoare de siguranta circulatiei din zona !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax