Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe autostrada A3 Turda-Cluj. BMW răsturnat în afara carosabilului, două femei rănite

Publicat

Două femei au fost rănite într-un accident rutier petrecut miercuri pe autostrada A3-Transilvania, între Turda și Cluj. Se aflau într-un SUV marca BMW, care s-a răsturnat pe o parte, în afara carosabilului.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit la un accident rutier petrecut pe autostrada A3, pe sensul de mers dinspre Turda spre Cluj, în apropierea localității Săndulești.

La fața locului a fost dislocată o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ. Echipajele au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile.

Ocupanții se erau ieșiți din autoturism și primeau primul ajutor de la două ambulanțe ce treceau întâmplător prin zonă, una din cadrul SAJ Brașov și una din cadrul unei organizații din Ungaria.

Două femei au primit asistență medicală de urgență la fața locului și au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.35, pe Autostrada A3, calea 1 (direcția Turda spre Gilău),  la kilometrul 19. A fost implicat un singur autoturism.

Din primele informații, o tânără în vârstă de 26 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce rula pe sectorul de drum mai sus-menționat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă în urma coliziunii cu parapetul de protecție.

Atât conducătoarea auto, cât și o pasageră în vârstă de 58 de ani, din județul Sibiu, au necesitat îngrijiri medicale de specialitate.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

sursă imagini: ISU Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax