Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Accident pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia. Două maşini lovite, după ce un şofer nu a acordat prioritate

Publicat

La doar o zi după accidentul grav produs pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, un alt eveniment rutier s-a petrecut pe aceeaşi arteră, joi, în jurul amiezii, din cauza necedării de prioritate. Este vorba despre o coliziune între două autoturisme: o Dacia 1310 de culoare gri şi o Skoda Octavia albastră, ambele înmatriculate în Alba.

Şoferul autoturismului Skoda ieşea de pe strada Apulum, zona „Caroline” şi nu a acordat prioritate celuilalt, care circula pe drum principal.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 12.42, la intersecţia străzii Apulum cu B-dul  Încoronării din Alba Iulia, B.A.C., de 36 de ani, din Alba Iulia în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere un autoturism condus regulamentar pe B-dul Încoronării de către C.D., de 45 de ani, din Alba Iulia, întrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului D.D. a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Faţă de conducătorul auto vinovat de producerea accidentului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă”.

foto: Cătălin CRĂCIUN

Citeşte şi Bulevardul Încoronării, „ZONA NEAGRĂ” a orașului Alba Iulia. Zeci de accidente rutiere în locul în care un judecător a lovit un pieton

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax