Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident rutier produs la Alba Iulia, în aceeași zonă în care un bărbat a fost lovit mortal de un TIR, în urmă cu o zi

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut vineri, 27 septembrie, în jurul orei 9.30, pe strada Republicii din oraș. Locația în care s-a produs accidentul este fix în zona în care joi, 26 septembrie, un bărbat a fost lovit mortal de un TIR. 

Mai exact peste stradă de locul accidentului mortal de joi.

La nici 24 de ore de la producerea accidentului mortal, un nou incident auto a avut loc în zonă.

VEZI ȘI: Șoferul care a lovit cu autocamionul un bărbat pe trecerea de pietoni, la Alba Iulia, REȚINUT de polițiști. Victima a decedat

De data aceasta, accidentul s-a produs între două autoturisme. Din primele informații ar fi vorba despre o tamponare. Potrivit reprezentanților IPJ Alba în urma accidentului rutier nu au fost înregistrate victime.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cometfire

    vineri, 27.09.2024 at 10:30

    You see, people think I’m a jerk for pointing out the failures of things. I’m not. I just believe things should be done right, or not done at all!! In this case, a man died 24 hours before another accident in the same place. Own your failures @whoever is in charge and remedy the problem. Not tomorrow or next week. NOW, before someone else gets killed. That intersection NEEDS working lights!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate