Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șoferul care a lovit cu autocamionul un bărbat pe trecerea de pietoni, la Alba Iulia, REȚINUT de polițiști. Victima a decedat

Publicat

Șoferul care a lovit cu autocamionul un bărbat care traversa strada pe trecerea de pietoni, joi dimineața, la Alba Iulia, a fost reținut de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, față de conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 61 de ani, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Vezi și VIDEO: Momentul accidentului din Alba Iulia: Un pieton a fost lovit de camion. Tragedia, surprinsă de o cameră de bord

În cursul zilei de vineri, 27 septembrie 2024, acesta va fi prezentat procurorului de caz, în vederea dispunerii măsurilor legale. Cercetările sunt continuate.

Reamintim faptul că la data de 26 septembrie 2024, în jurul orei 10:40, polițiștii rutieri din municipiul Alba Iulia au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier.

Un bărbat de 61 de ani, în timp ce conducea un camion, pe Bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia, la intersecția cu străzile Vasile Alecsandri, respectiv Craiva, a surprins și accidentat un bărbat de 77 de ani, din localitatea Ighiu, care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, semnalizată și marcată corespunzător.

În urma accidentului, bărbatul a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Vezi și VIDEO UPDATE: ACCIDENT GRAV în Alba Iulia. Un pieton a murit după ce a fost lovit de un camion, pe strada Republicii

Din nefericire, în urma accidentului, bărbatul de 77 de ani, a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate