Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: „Acest pod nu este al Primăriei Alba Iulia”. Mesajul afișat pe două panouri, amplasate la intrarea pe podul de peste Mureș

Publicat

După mesajele primite din partea cetățenilor, care acuzau administrația locală din Alba Iulia de neimplicare în rezolvarea problemelor apărute pe podul rutier de peste râul Mureș, reprezentanții Primăriei au amplasat la capetele acestuia două panouri informative. 

Pe cele două panouri este afișat textul „Acest pod nu este al Primăriei municipiului Alba Iulia. Proprietar: C.N.A.I.R.”.

Sub mesaj, reprezentanții Primăriei Alba Iulia au publicat numerele de telefon ale Secției Drumuri Naționale (SDN) Alba Iulia, Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj și Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Reamintim faptul că podul de peste Mureș, care face legătura între Alba Iulia și Sebeș, a intrat din nou în reparații, la doar o lună de la ultima lucrări la carosabil. Mai exact, la începutul lui august muncitorii au intervenit asupra rosturilor de dilatații și le-au cârpit, dar le-au cârpit ”atât de bine” încât la nici două săptămâni au și început să se deterioreze.

Citește și Podul de peste Mureș, de la ieșirea din Alba Iulia, intră iar în reparații după lucrările de mântuială. Ce spune Florin Roman

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Rusinea

    vineri, 28.08.2020 at 13:29

    Daca unii cred ca nu trebuie sa se implice in acest caz, se inseala, dar vor afla la alegeri !

  2. CoruptiaUcide

    vineri, 28.08.2020 at 14:00

    Cam asa arata o tara corupta, fiecare da vina pe altcineva iar nimeni nu este responsabil pentru nimic…..Sa le fie rusine.

  3. kretz

    vineri, 28.08.2020 at 19:28

    ce jigodii astia de la primarie. parca directorul cnair n-ar fi tot membru pnl ci ceva extraterestru căruia nu-i pot bate cu pumnul in masa sa rezolve batjocura. si evident se fac ca ploua referitor la tampenia de semafor de la intrarea in partos unde de fapt se blochează intrarea sau nici ăla nu-i al primariei ci al unora de pe alta planeta. cu banii dati pe tablele ale doua cu mesajul idiot mai bine faceau curatenie in centrul orasului ca arata ca dracu. apropo, daca zona nu-i a lor, cum au primit permisiunea sa pună aberatiile pe marginea drumului?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax