Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Podul de peste Mureș, de la ieșirea din Alba Iulia, intră iar în reparații după lucrările de mântuială. Ce spune Florin Roman

Publicat

Podul de peste Mureș care face legătura între Alba Iulia și Sebeș intră iar în reparații, la doar o lună de la ultima intervenție asupra carosabilului.

Mai exact, la începutul lui august muncitorii au intervenit asupra rosturilor de dilatații și le-au cârpit, dar le-au cârpit ”atât de bine” încât la nici două săptămâni au și început să se deterioreze. 

Atunci, deputatul PNL de Alba, Florin Roman, declara într-o postare pe Facebook, că deși CNAIR este administratorul podului, el s-a implicat pentru a fi rezolvată problema cu care sute de albaiulieni și cetățeni din Sebeș se confruntă de ani întregi.

VEZI ȘI: Podul de peste Mureș, de la ieșirea din Alba Iulia, intră iar în reparații. Când se vor executa lucrările

Acum, Roman a declarat că firma care a efectuat lucrari de mântuială s-a apucat de reparat și începe montarea noilor rosturi care sunt aduse din Italia.

Despre contractul cu firma respectivă Roman spune că este ”unul prost”. Potrivit acestuia lucrările de remediere se vor termina în luna septembrie.

Ce spune Florin Roman despre problema podului de peste Mureș 

”Știu ca nici o fapta buna nu trebuie rămasă nepedepsita! Și îmi asum vorbele de duh primite pentru cozile de pe podul de peste raul Mures, din cauza unor lucrari făcute in bătaie de joc.

Am făcut presiuni este adevărat, pentru ca aceasta bătaie de joc sa înceteze. Deși nu era treaba mea, nu eu sunt administratorul drumului ci CNAIR. Iar contractul făcut cu constructorul este unul prost: este obligat sa remedieze in termen de…90 de zile de la prima sesizare. Adică, reparații la sfântul așteaptă!

VEZI ȘI: FOTO-VIDEO: Reparații în bătaie de joc la podul peste Mureș, de la intrare în Alba Iulia. Câte zile a rezistat ”cârpeala”

Nu m-am putut împăca cu aceasta decizie și am cerut măcar lucrari provizorii, ca sa nu asteptam 3 luni. Timp in care rosturile de dilatație din beton, care trebuiau sa fie folosite de prima data, sa fie aduse taman din Italia! Au ajuns și azi noapte au început schimbarea kitschurilor.

Chiar cu disconfortul creat, măcar in septembrie când mulți se întorc din concediu și încep școlile sa nu mai avem atâta bătaie de cap.

Oamenii au tot dreptul sa fie revoltați. Ca și mine de altfel. Din acest motiv m-am implicat. Altădată o sa stau probabil,cu mâinile in sân. Așa cum fac alții, care doar dau din gura. Sunt neobosiți pentru ca alta treaba nu au! Nu de alta, dar cum spuneam, pentru un gând bun, m-am trezit cu multe urări de…bine”, a declarat Florin Roman pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. kretz

    marți, 25.08.2020 at 15:59

    asa tupeu mai rar. sa te lauzi de doua ori cu o treaba facuta de rahat. de peste 10 ani sunt problemele cu podul si cu cretinatatea de semafor de la intrarea in partos si gastii ce conduce orasul si judetul nici ca-i pasa. păi si normal pt ca anual se dau bani pt „reparatii” la firmele care trebuie si de fiecare data politicienii locali se lauda cu tupeu de ce mare grija au de nevoile conjudetenilor desi ii doare in fund. probabil asta inseamna oras smart si alba verde sa intram in el doar pe jos sau cu bicicleta. fix o ora am stat duminica la coada sa intru in oras si astia se lauda cu nesimtire

  2. Rusinea

    marți, 25.08.2020 at 16:29

    Devine stresant sa vezi ca pe pod nu se lucreaza, dar pe sensul dinspre Sebes mai mult se sta ! Nimeni si nimic nu dirijeaza fluxul, asa ca faci peste 45 de minute ca sa ajungi in Alba Iulia ! NESIMTIRE !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax