Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO | ACL Sebeș: Suspiciuni de „turism electoral” la Sebeş. Liderul local al PSD, Romi Dragosin, surprins în timp ce ducea cetăţeni la vot cu mașina personală

Publicat

7 În ziua alegerilor prezidențiale, „turismul” electoral este în topul sesizărilor la BEJ Alba. ACL Sebeș a transmis imagini cu președintele PSD Sebeș, Romi Dragosin, în timp ce ducea persoane dintr-un cartier de etnie romă din Sebeș, în mașina personală, pentru a le duce la secția de votare 93. Reprezentanţii alianţei politice precizează că acesta a fost chestionat și de poliţişti pentru suspiciunea de „turism” electoral.

Duminică, președintele PSD Sebeș, Romi Dragosin a fost surprins în timp ce aștepta mai mulți cetățeni de etnie romă, dintr-un cartier din Sebeș să îi ducă cu mașina personală la vot, transmit reprezentanţii ACL Sebeş.

Potrivit acestora, Dragosin a fost luat și la întrebări de politiști pentru suspiciuni de „turism” electoral.

Mașina acestuia a fost fotografiată în cartierul în care locuiește populația de etnie romă din Sebeș, luând persoane și ducându-le la secția de votare 93, unde sunt arondați, transmit sursele citate.

 

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. marin

    luni, 17.11.2014 at 19:34

    ce suspiciuni e traseism politic facut de liderul PSD Sebes deci organele statului sasi faca datoria dosar penal HOTULE!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax