Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Acţiune de amploare a Poliţiei, la Aiud. Amenzi de peste 26.000 de lei, infractori prinşi

Publicat

IPJ Alba a organizat joi o acţiune cu efective mărite, în municipiul Aiud şi pe raza de competenţă a Secţiei de Poliţie Rurală Aiud.  Au fost constatate 4 infracţiuni, identificate 6 persoane bănuite de comiterea de fapte penale şi au fost aplicate 62 de amenzi, în valoare de peste 26.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, în 2 august 2018, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Municipiului Aiud şi Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică şi cei de la Aiud au fost sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Rutier, de cei ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice precum şi de jandarmi.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 111 persoane, controlate 104  autovehicule, testate cu aparatul etilotest 75 de persoane şi verificate 11 obiective asigurate cu pază.

Au fost constatate 4 infracțiuni şi 62 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 26.705 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 52 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 12/1990 privind comerţul, 6 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, poliţiştii au identificat 6 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, în cauze cu autor neidentificat şi au confiscat bunuri în valoare de 600 de lei.

Citeşte şi VIDEO: Doi tineri din Aiud, cu dosare penale după ce au vandalizat jardinierele cu flori

Vezi şi Dosare penale pentru doi tineri, din Stremţ şi Aiud. Au furat bani, bijuterii şi alte bunuri din locuinţe

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax