Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Acțiune de ecologizare pe dealul Mamut din Alba Iulia. 30 de voluntari au strâns zeci de saci cu deșeuri

Publicat

ecologizare Aproximativ 30 de persoane au participat sâmbătă, 24 octombrie, la o acțiune de ecologizare pe dealul Mamut – pista de biciclete din Alba Iulia. Voluntarii, înarmați cu mănuși și saci de gunoi, au atacat PET-urile, dozele de bere și restul gunoaielor care au cucerit pădurea, reușind să strângă 80 de saci cu deșeuri.

Acțiunea de mobilizare, inițiată de Lions Club Alba Iulia, a început miercuri, 21 octombrie, pe pagina de socializare Facebook.

Profitând de vremea bună, mai mulți albaiulieni s-au întâlnit sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 10.00, la poarta Schitului „Sfântul Lazăr” de pe strada Francisca din Alba Iulia. Cei prezenți au ieșit mai apoi în natură, cu un scop constructiv, respectiv ecologizarea zonei.

Voluntarii s-au împărțit în grupuri și au încercat să îşi folosească ziua de sâmbătă pentru a face un bine naturii.

În aproximativ trei ore s-au strâns nu mai puțini de 80 de saci cu deșeuri. Aceștia au fost lăsați pe traseul de biciclete sau aproape de un drum accesibil auto, de unde au fost colectați și transportați în zona Pavilionului central de la Baza de Agrement Mamut, de unde îi vor ridica cei de la societatea de salubrizare.

Foto: facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax