Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Acțiune pentru creșterea siguranței rutiere, la Alba Iulia. Polițiștii au retras 8 certificate de înmatriculare

Publicat

În perioada 11 iunie, ora 18:00 – 12 iunie ora 02:00, pe raza Municipiului Alba Iulia a avut loc o acțiune pentru creșterea siguranței rutiere și depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. Acțiunea a avut ca scop și depistarea autovehiculelor care sunt echipate cu sisteme de evacuare a gazelor de eșapament sau anvelope neconforme standardelor tehnice.

Cu ocazia acestei acțiuni, au fost verificați 212 conducători auto și au fost constatate 32 de abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 11.620 lei.

Dintre amenzi, două au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, 4 pentru echiparea cu sisteme neomologate, 4 pentru modificări ale sistemelor de evacuare și emiterea de zgomote peste limita admisă, două pentru echiparea cu anvelope neconforme, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost reținute 3 permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare și au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax