Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Activități practice desfășurate de elevii Liceului Tehnologic Agricol din Ciumbrud

Publicat

Pe lângă teoria predată de profesori, elevii Liceului Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumbrud desfășoară și activități practice, în funcție de profil. Astfel, cei de la medicina veterinară fac partea practică la laborator sau la cabinetele veterinare, cei de la comerț la agenții economici iar cei de la profil agricol-horticol în sera didactică sau în parcul dendrologic, îndrumați de profesori specializați în domeniu.

În sera didactică, elevii îndrumați de cadrele didactice cultivă legume bio și flori încă din octombrie. De asemenea, elevii de la profilul medicină veterinară au participat ca și voluntari la Adăpostul de câini din Aiud, și la campaniile de sterilizare de la Vințul de Jos.

Elevii liceului din Ciumbrud au participat, alături de elevii din clasa a VIII-a, ale școlilor din împrejurimi, la JARomânia – întocmirea unui plan de afaceri și târgul cu vânzarea produselor naturale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax