Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Activități preventive, în școli și grădinițe din Alba. Peste 300 de elevi și preșcolari au interacționat cu polițiștii

Publicat

În săptămâna care se încheie, peste 300 de elevi și preșcolari din județul Alba au interacționat cu polițiștii, în cadrul unor activități dedicate siguranței. Temele prezentate au fost diverse, adaptate vârstelor participanților. 

Potrivit IPJ Alba, în perioada 14 – 18 noiembrie 2022, elevii școlilor gimnaziale din Șard, Săliște și Șibot și elevii Liceului ”Corneliu Medrea” din Zlatna, au primit explicații de la polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și de la cei ai Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, cu privire la consecinţele comportamentelor delincvente, cu accent asupra formelor de violență fizică și psihologică și au fost sprijiniți să conştientizeze pericolele la care se pot expune în mediul online.

Specialiștii Centrului Regional de Prevenire și Consiliere Antidrog Alba Iulia le-au explicat adolescenților consecințele devastatoare ale consumului de substanțe psihoactive.

În săptămâna care se încheie, polițiștii au participat și la întâlniri cu preșcolarii care frecventează Grădinițele „Dumbrava Minunată” și „Peștișorul de Aur” din Zlatna și Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Alba Iulia, cărora le-a prezentat lecției siguranței rutiere.

La activități au participat și polițiștii Serviciului Rutier, cei ai Serviciului de Ordine Publică și Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax