Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Alegeri la tineretul PSD Alba Iulia. Cine sunt noii lideri ai ”juniorilor” social democrați din municipiu

Publicat

tineret psd alba iulia

Tineretul din PSD Alba Iulia și-a ales o nouă conducere, dar și un nou președinte pentru organizația din municipiu a studenților social democrați.

Alegerile în rândul tinerilor din PSD alba Iulia au avut loc în data de 24 ianuarie, pentru a celebra în același timp Mica Unire.

Ioan Sicoe, noul președinte al tinerilor socialiști democrați din Alba Iulia, consideră că PSD este ”este singura opțiune viabilă pentru cei care susțin democrația socială modernă și care, dacă va continua reforma începută, va recâștiga încrederea oamenilor și va redeveni primul partid din România”.

tineret psd alba iulia

În urma alegerilor desfășurate în 24 ianuarie, au fost aleși pentru a reprezenta conducerea TSD Alba Iulia următorii tineri sociali democrați:

Ioan Sicoe – președinte;
Diana Buiga – secretar;
Darius Dragosin – vicepreședinte;
Bogdan Dunca – vicepreședinte;
Ioan Seci – vicepreședinte;

tineret psd alba iulia

De asemenea, Carola-Elena Hencs, care a deținut până la aceste alegeri funcția de președinte interimar al TSD Alba Iulia, a fost aleasă președinte al LSSD.

”Consider că doar prin unitate si doar împreună cu colegii mei am putut sa realizez atâtea activități sociale, frumoase, marcante și, în egală măsură, benefice pentru comunitate. Un partid are nevoie de energia studenților, precum are nevoie de experiența vârstnicilor”, a declarat Carola Elena Hencs într-un comunicat de presă postat pe Facebook.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 29.01.2020 at 18:08

    Dragosin nu este baiatul celui de la PSD Sebes ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax