Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

(FOTO) Am verificat din trei surse ce a spus Dumitrel: „Progresul Fărău” nu are mai mulți spectatori decât Unirea Alba Iulia

Publicat

În urmă cu aproximativ o lună, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel a susținut că nu vrea să finanțeze echipa de fotbal Unirea Alba Iulia, deoarece chiar şi echipa „Progresul Fărău” are mai mulți spectatori decât divizionara secundă. Duminică, la primul meci din returul acestui campionat, reporterii de la Sport.Alba24.ro au avut ocazia să vadă cu ochii lor câţi microbişti se adună pe stadionul de la Fărău şi dacă Dumitrel a avut dreptate.

Concluzia a fost una ”surprinzătoare”: echipa din ultimul eșalon fotbalistic al județului nu a avut mai mult de 150 de suporteri la meciul cu AS Crăciunelul de Jos.  Singura certitudine  este că la Fărău este o adevărată sărbătoare în ziua în care echipa are meci pe propriul teren. Un meci pe arena din Fărău aduce foarte mult cu o ieşire la iarbă verde unde fărăuanii nu se adună atâta pentru meci cât pentru a socializa. La  grătarul din teren berea și sucul sunt la mare căutare iar îmbiaţi de mirosul de mici numai buni de uns cu muştar, suporterii îşi dezleagă limba la o bârfă despre primar, şef de post sau fotbalişti din divizia secundă care visează să ajungă în Liga Campionilor.

Vă prezentăm mai jos câteva imagini de la ultimul meci al echipei „Progresul Fărău”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. el conquistador

    luni, 19.03.2012 at 19:41

    bravo pentru ideea reportajului:)…foarte dragut

  2. eu

    luni, 19.03.2012 at 22:47

    crudul adevar….

  3. jean

    marți, 20.03.2012 at 08:34

    un…o…ce să mai zic ! să compari pe Unirea cu Fărău…e ceva ! *** *** ! nu vreau să jignesc pe nimeni dar…pun şi eu o întrebare…dece nu se termină stadionul ? dece nu are…ÎNCĂ.. nocturnă…dece nu are tabelă electronică ? ? ? D-lor din conducerea oraşului,în alte oraşe se contruiesc stadioane noi…la noi nu sa făcut nimic din 82 de cînd este acest stadion.bine că faceţi nocurnă la Sălciua…aş mai scrie dar mi-e teamă c-o să mă enervez….aşa-că…pa şi pu conducerii actuale a judeţului !

  4. rares.marcu

    miercuri, 21.03.2012 at 23:44

    cred ca glumiti!!! asta este comparatie „valabila”? :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax