Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Amenzi de peste 10.000 de lei, bunuri confiscate şi dosare penale. Acţiunile poliţiştilor din Alba, de Ziua Naţională

Publicat

7De 1 Decembrie, poliţiştii din judeţul Alba au dat amenzi de peste 10.000 de lei, au confiscate bunuri şi au constatat patru infracţiuni. IPJ Alba a acţionat cu efective mărite pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Cu ocazia manifestărilor publice dedicate sărbătoririi Zilei Naţionale, IPJ Alba a luat măsuri pentru intensificarea acţiunilor, suplimentarea efectivelor de siguranţă publică şi prezenţa echipajelor de poliţie rutieră în locurile unde au avut loc manifestări publice şi în special în municipiul Alba Iulia.

Joi, 1 Decembrie, pe lângă dispozitivul curent, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a acţionat cu 172 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi alte formaţiuni, care au folosit 40 de mijloace auto, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, astfel că în această perioadă nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii şi siguranţei publice şi nici accidente rutiere soldate cu pierderi de vieţi omeneşti sau cu rănirea gravă a vreunei persoane, transmite IPJ.

Poliţiştii au intervenit la 31 de evenimente sesizate, au constatat 4 infracțiuni, au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale totală de 11.900 lei, au confiscat bunuri în valoare de 980 de lei şi au indisponibilizat bunuri în valoare de 2.000 de lei.

Totodată, poliţişti de la rutieră, criminalistic şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au reprezentat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba la parada militară organizată în Alba Iulia.

Vezi şi FOTO-VIDEO: PARADA MILITARĂ de 1 Decembrie 2016, la Alba Iulia. 10.000 de oameni au participat la evenimentul din Capitala Marii Uniri

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax