Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Apel public pentru identificarea unei persoane care ar fi vrut să plaseze 50 de euro falși. Bărbatul ar putea fi în Cluj sau în județele vecine, inclusiv Alba

Publicat

big_4.bcco Poliţiştii din Cluj fac un apel public pentru identificarea unei persoane bănuite de tentativă la înşelăciune şi infracţiuni de fals.

Autoritățile îi roagă pe cei care au informaţii cu privire la identitatea persoanei din aceste imagini, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112. Bărbatul s-ar putea afla în Cluj sau în județele învecinate, inclusiv Alba. 

Poliţiştii desfăşoară investigaţii în vederea stabilirii identităţii unei persoane necunoscute care este bănuită că s-ar fi prezentat la o casă de schimb valutar, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, şi ar fi depus o bancnotă falsificată de 50 de euro pentru schimb, plecând de la faţa locului în momentul în care i s-a comunicat că bancnota este falsă.

Cetăţenii care deţin informaţii ce pot conduce la stabilirea identităţii celui care apare în imagini, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax